HAI CU NOI ÎN ȚARA SFÂNTĂ 24 – 30 octombrie 2018

HAI CU NOI ÎN ȚARA SFÂNTĂ

CIRCUIT ISRAEL

24 - 30 octombrie 2018

668€ pers / 6 nopti cazare

Tel: 0733.999.072; 0756.573. 715.ZIUA 1 – BUCURESTI – TEL AVIV: Intalnire in incinta Aeroportului Otopeni Henri Coanda cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare spre Tel Aviv. Calatorim pe coasta Marii Mediteranee, vizitam apeductele din Caesaria, continuam spre Haifa, al treilea oras ca marime si portul principal al statului Israel, aflat la poalele muntelui Carmel. Vom vizita Frumoasele Gradini Suspendate si Templul cultului Bahai, dupa care vom face un tur panoramic al orasului cu numeroase puncte de atractie. Mergem la Grota lui Ilie Tezviteanul, la Stella Maris si Manastirea Carmelitelor. Dupa o scurta pauza, (optionala pt.o cafea sau o mica gustare), continuam spre orasul Nazareth unde vom vizita Catedrala Catolica Buna Vestire si Izvorul Sfantei Maria (de unde putem lua gratis aghia

zma) – Cina si cazare in Tiberias.

ZIUA 2 - TIBERIAS – MAREA GALILEE – RAUL IORDAN: Dupa micul dejun, mergem la Capernaum vechea Sinagoga unde Iisus a predicat si a dat invatatura, dupa care vizitam Muntele Fericirilor unde a avut loc predica. Apoi mergem la Tabha locul miracolului inmultirii painii si a pestilor, si continuam la casa Sf. Petru dupa care, avem posibilitatea de a lua pranzul cu preparate din peste si sa facem o croaziera pe marea Galilee. (optional Euro 25 de persoana). Continuam circuitul nostru din aceasta zii la Raul Iordan locul de botez al Mantuitorului Iisus, unde aveti posibilitatea sa va "botezati". – Cina si cazare in Tiberias


ZIUA 3 – TABOR – CANA – BETHLEHEM Dupa micul dejun, ne asiguram ca nu am uitat nimic in camera, predam cheia camerei la receptie si avem bagajele personale in autocar, urcam (cu masina) pe muntele Tabor, loc cu o mare insemnatate biblica. Acesta este locul schimbarii la fata al lui Iisus si tot acelas loc unde se afla icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Apoi, mergem sa vizitam Cana, locul unde Iisus la o nunta, a savarsit prima sa minune transformand apa in vin. Continuam drumul spre Bethlehem unde mergem sa vizitam locul nasterii lui Iisus Biserica Nativitatii, Grota Sfantul Ieronim si Biserica Campul Pastorilor – Cina si cazare in Bethlehem

ZIUA 4 - BETHLEHEM – IERUSALIM: Dupa micul dejun, mergem la Ierusalim unde urcam pe muntele Sion la Biserica Adormirii Maicii Domnului, continuam spre Muntele Scopus la locul inaltarii Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si apoi coboram la Gradina Ghetsimani, vizitam Biserica Agoniei, Grota Tradarii si Mormantul Mariei apoi mergem la Mormantul Regelui David si locul unde a fost Cina cea de taina, dupa care vizitam Biserica Sfanta Ana, Capela Biciuirii, si parcurgem Drumul Crucii (Via Dolorosa) cu cele 14 Statii. Intram in Biserica Sfantului Mormant unde avem posibilitatea a ne ruga la PIATRA UNGERII si Biserica Invierii. Urmeaza un scurt popas de reculegere si rugaciune la zidul plangerii – Cina si cazare la Bethlehem

ZIUA 5 – BETHLEHEM - PUSTIUL IUDEII - IERIHON - MAREA MOARTA Dupa micul dejun, mergem spre Ierihon, cunoscut fiind cel mai vechi oras din lume unde putem sa ne cumparam faimoasele curmale si smochine mai dulci ca mierea. Aici vizitam Asezamantul romanesc, biserica greaca, unde se afla Dudul lui Zaheu Vamesul, panorama spre muntele Carantania. Optional, daca timpul ne permite, vom vizita Hozeva – manastirea ce adaposteste moastele Sf. Ioan Iacob Hozevitul. Continuam drumul spre Marea Moarta aflata la 400 m sub nivelul marii. Este o mare cu grad de salinitate ridicat (aprox 30%). Inca de pe vremea romanilor, Marea Moarta era cunoscuta pentru beneficiile terapeutice: sarea si namolulau efecte desinfectante, curative precum si cosmetice Aici facem un popas bine meritat pentru baie si odihna (recomandam sa aduceti cu dv. costum de baie si prosop) .– Cina si cazare la Bethlehem

ZIUA 6 – BETHLEHEM – JAFFA – TEL AVIV - BUCURESTI

Dupa micul dejun mergem sa vizitam orasul metropolitan Tel Aviv, unde vom avea un tur panoramic si un scurt timp pentru cumparaturi, vom vizita vechiul port Jaffa care acum este un faimos cartier al artistilor. Vizitam Podul (zodiilor) Dorintelor la care legenda spune ca oricine il atinge i se indeplinesc dorintele. Cina si cazare la Bethlehem.

ZIUA 7 – BETHLEHEM – TEL AVIV - BUCURESTI

Dupa micul dejun ne indreptam spre Aeroportul Ben Gurion pentru imbarcare spre Romania.

TARIF: 668 EURO / ADULT IN CAMERA DUBLA


TARIFUL INCLUDE:

 • Biletul de avion OTP - TLV - OTP – cursa directa EL AL

 • Bagaj de cala 23 kg

 • Bagaj de mana 8 kg

 • Cazare 6 nopţi la hoteluri de 3 – 4*

 • Masa: demipensiune (mic dejun + cina)

 • Intrarea la toate obiectivele turistice menționate în program.

 • Excursii conform program

 • Ghid vorbitor de limbă română pe parcursul circuitului

 • Reprezentant specializat din partea agentiei – insoțitor de grup

 • Transportul cu autocar Dlx cu A/C


BONUS: Urcarea la muntele Tabor

TARIFUL NU INCLUDE:

 • Bacșiș ,,TIPs” Pentru șofer si ghid - obligatoriu (30 eur/pers)

 • Excursiile optionale

 • Bauturile la cina si tot ceea ce nu este mentionat in program ca fiind inclus in pret

 • Transfer din tara la aeroportul din Bucuresti si retur

 • Asigurarea storno si asigurarea medicală (optionala dar recomandata)Important !

AVANS la insciere de 250 euro.

Programul pe zile poate fi reordonat, pastrându-se integral serviciile precizate!

Grup de minim 30 persoane,

Pentru grup 25 – 29 persoane: + 35 euro/persoana

Supliment camera single: +110 euro

Reducere copil 2-11 ani: - 50 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)

In Israel este necesar pasaport valabil minim 6 luni din data intrarii în Israel.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Se va achita pretul stipulat dupa cum urmeaza :

avans 250 euro la inscriere,diferenta cu 45 zile inainte de plecare.

- avansul este nereturnabil după confirmarea circuitului

Pachetul se poate achita in lei – curs BNR+2% sau cursul BRD din ziua platii, euro.

Daca inscrierea se face cu mai putin de 45 zile inainte de plecare se va achita tariful integral la inscriere.

La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a modificarii orarului de zbor, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a modificarii majore a raportului euro/dolar.

Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;

Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agenția nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor.

Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale. Categoría hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din fiecare tara,conform standardelor proprii. Hotelurile din program se nominalizeaza cu 1 saptamana inainte de plecare.

Pretul excursiilor optionale depinde de numarul de participanti,iar zilele de desfasurare ale acestora depind de conditiile meteorologice din acea perioada.

Toate aceste informatii sunt comunicate de catre reprezentantul agentiei locale.

Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 30 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea costului excursiei achitate de turistul inscris.

ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – pasaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic, pasaport emis de catre alt stat decat Romania, etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa părăsească teritoriul propriu. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei precum și asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.

Copiii sub 18 ani care calatoresc doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obținut la notariat. Copiii sub 18 ani care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa prezinte cazierul judiciar.

TURIST: Am luat la cunostinta si sunt de acord cu cele mentionate mai sus si cu programul turistic : _________________

Comments are closed.